Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Telefoon Mail Menu

Over World of Chocolate

Ambachtelijk gemaakte chocolade

De chocolatier van Chocolaterie World of Chocolate is een vakman die de ambachtelijke kunst van chocolade beoefent. In een tijd waarin steeds meer voedsel fabrieksmatig wordt geproduceerd, kiest World of Chocolate er bewust voor om handgemaakte chocolade producten te presenteren, gemaakt van eerlijke natuurlijke grondstoffen. De toewijding en benodigde aandacht die deze keuze met zich mee brengt, proeft u terug in onze chocolade.

Handgemaakte bonbons

Chocolaterie World of Chocolate heeft o.a. een ruime keuze aan bonbons. Het assortiment bevat zowel volledig handgemaakte alswel handgegoten bonbons. Variërend van traditionele vullingen als praliné en caramel tot meer gewaagdere smaken als lavendel, chili of appel/dadel. Alle handgemaakte bonbons zijn gluten vrij.

UTZ gecertificeerd

Bijna al onze chocoladeprodukten zijn UTZ gecertificeerd. UTZCertified is een keurmerk voor duurzame landbouw wat leidt tot duurzame produkten. Cacao komt uit de tropen, waar boeren vaak werken onder slechte omstandigheden. Let bij het kopen van chocolade op duurzaamheid keurmerken als Fairtrade, UTZ Certified en Rainforest Alliance. Dan bent u er zeker van dat de boeren o.a. een eerlijke prijs krijgen voor de cacao.

Gerelateerde links

Chocolaterie World of Chocolate
Peperstraat 9
4116 BG Buren (Gld)
06 1743 7593
info@worldofchocolate.nl

Deze website is onderdeel van BurenStad.nl